ironman-south-africa-th

Pozdrav iz Afrike

Četvrtak 07. April 2016 / Poslije puta koji je trajao 22h i 5 aerodroma – odmor. Putovalo se Podgorica – Beč – Frankfurt – Johanesburg – Port Elizabeth.

plane01

plane02

Petak 08. April 2016 / Sklapanje bicikla i prvi problemi. U transportu iskrivljen mi je držač zadnjeg mjenjača i prednji točak. U zvaničnom servisu je bila velika gužva, a trening sam morao odraditi pa sam sam ispravio držač, a popustio sam prednju kočnicu da točak ne zapinje. Nadam se da ću sutra u servisu imati više sreće. Odradio sam lagani trening bicikla upoznavanja sa stazom ~ 45km.

pogled-na-more

Nakon bicikla, lagano trčanje – 5km šetalistem uz more. Vjetar može da bude veliki problem na trci. Danas me prilično usporavao i ometao na biciklu, a nije izostalo ni “kočenje” na trčanju!

Sjutra je pakleni dan. Ustajanje i pravo na servis. Zvaničan plivački trening od 9 do 11. Postoji mogućnost da treninga ni ne bude jer ima nekih “plavih manjih životinja koje bodu, a nisu meduze”. Samo me strah da nisu male plave životinje u pitanju, nego velike sive :)

cycling

Nakon treninga i nadam se servisa imam brifing. Poslije brifinga ide check-in i to je to. Nema više obaveza osim da se pojavim u tranziciji u neđelju oko 5:30h.

Samo da sredim biciklo i mogu da kažem da sve ide po planu.

im-sa-01im-sa-02im-sa-03